Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴در سال‌های اخیر سریال‌های زیادی در شبکه نمایش خانگی به نمایش درآمده که هر یک با حواشی و ماجرا‌هایی همراه بوده‌اند. اما یکی از این سریال‌ها که از حیث حاشیه سازی و جنجال آفرینی رکورددار بود، سریال دل به کارگردانی منوچهر هادی بود که کار نویسندگی آن را بابک و میثم کایدان برعهده داشتند.

با اتمام پخش سریال دل، بابک کایدان برای اولین بار در گفتگویی که با خبرگزاری فارس انجام داده به حواشی این سریال و انتقادات وارده به آن پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بخشی از این گفتگو، کایدان در پاسخ به انتقادات مطرح شده نسبت به سریال دل از جمله ضعف در کارگردانی، عدم انتخاب درست و به جای بازیگران و انتخاب لوکیشن‌های غیر همخوان با متن، ضمن تأیید این موارد گفت "من هم همین نظر را داشتم و به کارگردان هم گفته بودم، اما زمانی که کم کم از اتاق فکر کنار گذاشته می‌شوید یا خیلی حرفتان را جدی نمی‌گیرند، نمی‌شود کاری انجام داد. در این کار هم متاسفانه آنطور که در همکاری‌های قبلی با همدیگر مشورت می‌کردیم و نتیجه خوبی هم می‌گرفتیم، نشد. نظر من از همان ابتدا این بود بازیگرانی که قرار است چهار نقش اصلی سریال را بازی کنند، جوان باشند و سن شان حدود ۲۵، ۲۶ سال باشد و برای نقش‌های پدر و مادر‌ها از بازیگران چهره استفاده کنیم. اگر انتخاب‌ها به این گونه بود، باورپذیری مخاطب از روی دادن اتفاق‌ها از جمله تجاوز، بیشتر می‌شد و از طرفی هزینه هایمان پایین‌تر می‌آمد. به عنوان نویسنده چنین ترکیبی را می‌پسندیدم، اما خب کارگردان نظر دیگری داشت و زور نویسنده آنقدر زیاد نیست که این موضوع را تحمیل کند. "

کایدان در پاسخ به باورپذیر نبودن بازیگران در نقش‌های محول شده به آن‌ها از جمله حامد بهداد در نقش یک پسر عاشق پیشه گفت: "مخاطب از بازیگر‌ها نوستالژی در ذهنش دارد، زمانی که بگوییم حامد بهداد ناخودآگاه بیست سال کاری این بازیگر به ذهن می‌آید. علی رغم نقدی که به ریتم کند سریال دارم و جزو منتقدین و آسیب خورده‌های این سریال هستم، اما از ۹۰ درصد بازی بازیگران در این سریال راضی هستم. حامد بهداد در این سریال درست بازی می‌کند، اما متاسفانه در جای درست و مناسبی برای ایفای این نقش قرار نگرفته است. بار‌ها هم این را گفتم که ملودرام به باورپذیری نیاز دارد و کار کمدی است که متکی به بازیگر است. این انتخاب نادرست بازیگران جز اینکه هزینه‌های گزافی به کار تحمیل کند، چیز دیگری نداشت. ضمن اینکه ما با همین نگاه انتخاب بازیگران سریال مانکن را انجام دادیم و نتیجه مثبتی هم دریافت کردیم. وقتی شما این میزان سوپراستار می‌آورید طبیعی است که انتظار‌ها هم بالا رود و اگر این انتظار‌ها را برآورده نکنید مخاطبتان سرخورده می‌شود. از طرفی، چون ریتم کند وارد سریال شده و مخاطب حس می‌کند سرش کلاه رفته است طبیعتا دنبال نقطه ضعف‌ها می‌گردد. ریتم مناسب می‌تواند خیلی از باگ‌های بازی، صحنه و منطق فیلم نامه را پوشش دهد. "
بیشتر بخوانید: پاسخ تند یکتا ناصر به سعید راد/عذرخواهی منوچهر هادی از خسرو سریال دل+عکسکایدان که خود نظرش استفاده از بازیگران جوانی بود که مخاطب ذهنیت قبلی‌ای از آن‌ها نداشته باشد در جواب این سؤال که آیا اسپانسر‌ها بازیگران چهره را به کار تحمیل می‌کنند، گفت اینگونه نیست و با وجود دو یا سه بازیگر چهره دیگر نیازی نیست همه‌ی بازیگران کار چهره انتخاب شوند.

کایدان گفت فیلمنامه اولیه سریال دل دو فصل ۱۴ قسمتی یعنی در مجموع ۲۸ قسمت بود و برخلاف آنچه حالا مطرح می‌شود ریتم فیلمنامه اولیه بسیار تند و پر از ماجرا بود.

او گفت در ۱۲ قسمت دیگر اضافه شده به سریال قصه‌ی جدیدی به فیلمنامه‌ی اصلی اضافه نشد و آنچه در عمل رخ داد را به "خواندن یک انشای ۱۰ دقیقه‌ای در ۲۰ دقیقه" تشبیه کرد.

کایدان گفت این ۱۲ قسمت هم به خاطر مسائل تجاری و هم به دلیل مشکلات مالی به سریال دل اضافه شد: "بخشی از این ماجرا به خاطر جبران مشکلات مالی ناشی از رقم بالای قرارداد بازیگران سریال بود و سازندگان برای اینکه این بودجه را جبران کنند ۱۲ قسمت اضافه کردند و هر قسمت را با رقم بالایی به فیلیمو فروختند. بخش دیگر ماجرا به خاطر تورمی بود که در زمان ضبط سریال به پروژه آسیب زد. برآوردی که کرده بودند با رقم‌هایی که حین تصویربرداری با آن مواجه شدند نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان شده بود و سرمایه گذار برای جبران این بودجه چنین کاری کرد و تصور مردم این است که سرمایه گذار رقم هنگفتی برده است، اما اینطور نیست، چونکه در جریان این بخش هستم. "

کایدان گفت اضافه شدن این ۱۲ قسمت شاید برای عده‌ای منفعت داشته، اما او بعد از یک سال پیگیری و درگیری با مسائل حقوقی به تازگی موفق شده بخشی از مابه التفاوت قسمت‌های اضافه شده را دریافت کند و بیان کرد که به عنوان نویسنده سودی در این ماجرا نکرده است. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سریال دل سریال سریال دل ۱۲ قسمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۳۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک

جدیدترین سریال تلویزیون با محوریت هوافضا قرار بود از ۱۵ اردیبهشت پخش خود را آغاز کند اما با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» بدقولی کنداکتوری دوباره رقم خورد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش که یک بدقولی کنداکتوری درباره برنامه «هفت» رقم خورد و باعث شد این برنامه تلویزیونی با یک هفته تأخیر روی آنتن برود به این معضل پرداخته شد. 

عوامل و دست‌اندرکاران «هفت» در توضیح پخش نشدنِ این برنامه تلویزیونی، مشکل فنی را عامل پخش نشدن اعلام کردند. چرا که مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

حالا این معضل گریبان یک سریال تلویزیونی را گرفته است.  در سطح گسترده‌ای اعلام شد سریال «رخنه» جدیدترین مجموعه تلویزیونی به کارگردانی علی غفاری از شنبه 15 اردیبهشت‌‌ماه روی آنتن می‌رود اما در عینِ آرامش و بدون هیچ عذرخواهی از مخاطبان، با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» در 16 و 17 اردیبهشت‌ماه پخش سریال به سه‌شنبه 18 فروردین‌ماه موکول شد. این انتقاد وجود دارد که مدیران و دست‌اندرکاران امر پخش در بسیاری از موارد چه حال و گذشته این بی‌تفاوتی به مخاطب را داشته‌اند.

به طورمثال واقعاً مدیران امر در شبکه یک نمی‌دانستند قرار است دو قسمت پشت صحنه سریال «نون‌خ» پخش کنند و این سریال در روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه پخش خود را آغاز می‌کند که این تاریخ را در تبلیغات خودشان به مخاطبان اعلام کنند نه روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه!

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

اگر به گذشته هم برگردیم این رفتار تلویزیون مسبوق به سابقه است؛ روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش در همین شبکه یک سیما، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پست پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد، یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. 

یا «رعد و برق» بهروز افخمی که از شبکه پنج سیما به شبکه یک آمد؛ چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

گفتنی است،  سریال «رخنه» اولین همکاری مشترک وزارت دفاع- سازمان حفاظت اطلاعات با سازمان صدا و سیما  برگرفته از خنثی سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در سازمان هوافضای وزارت دفاع و صنایع دفاعی و موشکی این وزارتخانه است. این سریال در 30 قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان رو به رو می‌شود. البته آن‌طور که دست‌اندرکاران سریال گفته‌اند داستان سریال از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی‌گیرد.

این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است. در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری برعهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • دستمزدم برای «فسیل» هم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان نبود!
  • دستمزدم برای «فسیل» به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!