Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@09:02:53 GMT

چرا «سریال دل» به دل کسی ننشست؟

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۹۳۳۹۹

چرا «سریال دل» به دل کسی ننشست؟

فرارو نوشت: آخرین قسمت سریال "دل" که از سریال‌های پربیننده شبکه خانگی محسوب می‌شود به زودی توزیع می‌شود. منوچهر هادی کارگردان این سریال پر حاشیه با اعلام این خبر به بینندگان سریالش وعده پایانی غافلگیر کننده داده است. این در حالی است که سریال دل در هفته‌های اخیر با حواشی تازه و انتقادات فراوانی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  چند روز پیش گفت‌وگویی از سعیدراد بازیگر سرشناس منتشر شد که او در آن به شدت از سریال دل انتقاد می‌کند. راد خود از بازیگران اصلی این سریال است، اما می‌گوید آن را دنبال نکرده است.

سعید راد، در این مصاحبه تاکید می‌کند که از بازی در این سریال پشیمان است. او می‌گوید که حامد بهداد و ساره بیات برای بازی در این نقش مناسب نبودند. من خودم حتی این سریال را ندیده ام و دنبال نکردم، من همیشه می‌گویم که وقتی آدم‌ها کار بزرگی انجام می‌دهند، بزرگ هم فکر کنند. سینما و نمایش خانگی ما همین است و همه از هم دفاع می‌کنند.

سعید راد همچنین گفت است که فقط چند بخش از سناریو سریال دل را خوانده بود و همکاری در آن را قبول کرده بود.

راد در تندترین بخش سخنانش گفت: «انتخاب‌ها و کستینگ‌ها همه غلط بود. مثلا حامد بهداد که خیلی بازی‌هایش را دوست دارم یا ساره بیات مال این نقش‌ها نیستند، چون این قدر غمباره و افسرده و سن بالا هستند که باورپذیر نمی‌شوند. صورت این‌ها اصلا برای عشق و عاشقی شاد نیست که مردم با آن‌ها سمپات پیدا کنند. حامد بهداد یک ضد قهرمان فوق‌العاده است، ولی در این سریال فقط حرف می‌زند. این‌ها زود می‌خواستند بگیرند و تمام کنند و ۲۰ قسمت را بکنند ۳۰ قسمت، ۳۰ قسمت را بکنند ۴۰ قسمت و اگر یک مقدار جا داشت می‌کردند ۵۰ قسمت، چون مردم برای‌شان مهم نیستند. این‌ها دارند بیزینس می‌کنند. من اشتباه کردم و سعی می‌کنم دیگر نکنم. قشنگ نیست من که ۷۰ فیلم پشتم هست این طور به شعور مخاطب توهین کنم.» سعید راد و منوچهر هادی

پس از سخنان سعید راد، منوچهر هادی کارگردان و نویسنده سریال در پستی اینستاگرامی واکنش نشان داد. هادی در این پست از سعید راد تجلیل کرد.

هادی خطاب به بازیگر سرشناس فیلمش نوشت: "اگر به هر دلیلی این همکاری به سلیقه شماخوش نیامده و خاطر زیبای شمارا آزرده، من تمام قد به احترام شما، مهربانیهایت و سابقه درخشانت در حوزه بازیگری می‌ایستم و فقط، به خاطرات خوبی که در پشت صحنه با شما داشتم فکر میکنم. هر نقدی به سریال دل و بازی شما هست اشکال من است و این را می‌پذیرم. با تمام وجودم و همه تلاشم سریال دل را ساخته ام و پای کارم چه خوب چه بد ایستاده ام. از همه کسانی که به هر دلیلی با سریال دل ارتباط برقرار نکردند هم عذر خواهی می‌کنم."

پس از این نوشته یکتا ناصر بازیگر نقش "آوا" در سریال و همسر منوچهر هادی در ذیل پست همسرش نوشت: "در این دوران خیلى از آدم‌ها یاد گرفتن که تعریفهارو مال خودشون کنن و انتقادات رو به دیگران حواله بدهند حقا که جایگاه بلند تو تحسین برانگیز و است و وسوسه رسیدن به آن براى بعضى حسادت را جایز میکند. میدانم که حرفهاى نابجارا به دل نمیگیرى ومیدانم که نادرند کسانى که اینقدر خالصانه براى کارشان زحمت میکشند و جواب دشمنان و کینه توزانشان را هم با مهربانى می‌دهند." مشخص نیست واکنش ناصر به انتقاد سعید راد بوده یا دیگر انتقادات وسیعی که علیه این سریال مطرح است.    یکتا ناصر پیشتر نیز از انتقادات نسبت به بازی‌اش در این سریال واکنش نشان داده بود. او معتقد بود که انتقادات نشانه این است که به قدر کافی نقشش را خوب ایفا کرده و همین موضوع باعث باورپذیری آن شده است. 
دل یک مجموعهٔ نمایشی به کارگردانی منوچهر هادی و به تهیه کنندگی جواد فرحانی، محصول سال ۱۳۹۸ در شبکه نمایش خانگی است. این سریال به قلم بابک کایدان و میثم کایدان نگاشته شده‌است.

این سریال یک ملودرام اجتماعی است که در خلاصه داستان آن آمده‌است آرش (حامد بهداد) و رستا (ساره بیات) که عاشقانه یکدیگر را دوست‌دارند، پس از فراز و نشیب فراوان به روز عروسی خود می‌رسند، اما با پیدا شدن مهران (مهدی کوشکی) رقیب قدیمی در شب عروسی، ماجرا‌هایی پیش می‌آید و..   منتقدان دل چه می‌گویند؟   بازتاب‌های منفی سریال دل از ابتدا بسیار زیاد بود. در حالی که این سریال با تبلیغات فراوانی و تصاویر زندگی لوکس و لاکچری شخصیت هایش توانست در چند قسمت ابتدایی مخاطب فراوانی کسب کند، اما در ادامه کار ضعف‌های اساسی از خود نشان داد با این حال همچنان سریالی پربیننده ماند. شاید یکی از دلایلش این بود که قصه و ساخت سریال بسیار سطحی، عجیب و بد بود.

مخاطبان زیادی با وجود اینکه از آن هیچ دلخوشی نداشتند، اما تاکنون آن را پیگری کرده‌اند، بسیاری فقط به دنبال آنند که ببینند این سریال چگونه جمع خواهد شد. "دل" شباهت‌هایی به فیلم‌های کلیشه‌ای هندی دارد و حتی اغراق‌های هندی‌وار و عجیبی در هر قسمت آن دیده می‌شود. برخی آن را شبیه سریال‌های ترکیه‌ای رایج در شبکه‌های ماهواری‌ای فارسی زبان همچون "جم" می‌دانند. ریتم کند سریال بازی‌های تصنعی و بسیار اغراق شده آن بار‌ها مورد انتقاد مخاطبان قرار گرفته است. محتوای سریال نیز حرف و حدیث‌های فراوانی را در پی داشته از جمله اینکه دل تلاش می‌کند یک متجاوز را تبرئه کند.

تکرار، تکرار و تکرار چیزی است که مخاطبان را آزار داده است. مسعود فراستی منتقد مشهور درباره دل گفته است: "پنج دقیقه از این سریال را دیدم و شش دقیقه از آن اسلوموشن بود! … تاحالا آب بستن تا این حد را ندیده بودم! … حالا چی نشون می‌داد به کنار. مطلقاً کارگردانی، بازیگری، قصه و هیچ چیز دیگری هم در کار نبود و جالب اینجاست که کارگردان این سریال، درس کارگردانی در یکی از موسسات هم می‌دهد و این یعنی وضعیت فاجعه!"   یکی از انتقادات جدی بازی بازیگران مشهور سریال است به ویژه بازی ساره بیات در نقش رستا بحث برانگیز شده است.   به عقیده برخی منتقدان هر قسمت سریال دل که بیش از ۵۰ دقیقه است، ۲۰ دقیقه مفید هم ندارد، باقی آن بازگشت به گذشته و تکرار اتفاقات قبل، کلیپ و موزیک و تصاویر زائد است. خبرنگاری در این باره گفته است «برای نوشتن یادداشتی، ۱۵ قسمت سریال «دل» رو تو یه یک ساعت دیدم بدون اینکه لحظه‌ای از داستان جا بمونم! همین قدر زباله ...»

سبک زندگی نمایش داده شده در دل نیز بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است. فلور نظری از بازیگران سینما و تلویزیون با انتقاد از شیوه طراحی لباس و گریم بازیگران این سریال گفته است: «شما چند درصد جامعه را می‌شناسید که در خانه با کراوات بچرخد و زندگی کند؟ یا با میک آپ بسیاری مشغول درست کردن غذا باشد. ماشین‌ها همه بنز و بی. ام. و... این سریال‌ها کجای ایران را نمایش می‌دهند و چه ارتباطی با جامعه ایرانی دارند؟»

بسیاری از مخاطبان معتقدند سریال به هیچ عنوان کشش ۴۰ قسمتی شدن را نداشت، با این حال سخنان منوچهر هادی نشان می‌دهد که قرار بوده که تعداد قسمت‌های سریال بیشتر هم باشد. هادی در برنامه کافه آپارات گفت که از قسمت ۴-۵ تا قسمت ۱۰، وقتی متوجه شده انتقادات زیاد است و حوصله مخاطب سر می‌رود، تصمیم گرفته سه قسمت از سریال کم کند و این مجموعه را از ۴۳ قسمت به ۴۰ قسمت کاهش دهد.
منتقدان دل در صفحات مجازی منوچهر هادی مدام به او گوشزد می‌کنند که دیگر فیلم نسازد. با وجود این حجم از انتقادات منوچهر هادی واکنش منطقی نشان داده و حتی برخی انتقادات را از طریق صفحه اینستاگرامش منتشر می‌کند. البته در این بین عده‌ای نیز هستند که از روند سریال دفاع می‌کنند، اما تعداد آن‌ها اندک است.

منبع: الف

کلیدواژه: منوچهر هادی حامد بهداد ساره بیات سعید راد سریال دل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران